De ce a ales un model PlayBoy să facă yoga fără haine

De ce a ales un model PlayBoy să facă yoga fără haine
Citeste mai mult despre: Playboy, yoga, yoga fara haine,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 24 Iunie 2022
Data actualizare: 24 Iunie 2022
Cris Galêra, fost model PlayBoy și creator de conținut pentru adulți, a ales să facă yoga complet dezbrăcată. Iată de ce a apelat la această tehnică și ce beneficii are!

Cris Galêra este o creatoare de conținut pe platformele pentru adulți, iar în trecut a pozat pentru revista PlayBoy. Aceasta are o mulțime de fani în mediul online, care o admiră și îi urmează sfaturile. De exemplu, recent, ea a decis să împătășească cu abonații săi faptul că practică yoga într-un mod inedit: complet dezbrăcată! Tânăra a explicat de ce apelează la această tehnică și cum funcționează.

Un purtător de cuvânt a explicat că femeia, originară din Brazilia, practică yoga complet dezbrăcată pentru că îi aduce foarte multe beneficii în ceea ce privește acceptarea propriului său corp. 

„Exercițiul este grozav deoarece te ajută să menții conexiunea cu corpul tău și are totuși toate beneficiile unei practici normale de yoga. Are doar avantaje”, a explicat purtătorul de cuvânt.

Cris a ținut să completeze afirmația purtătoarei sale de cuvânt și a menționat că, în unele poziții de yoga, ea reușește să își admire corpul din anumite unghiuri pe care, în mod normal, le-ar ignora.


„În majoritatea pozițiilor de yoga, absența hainelor poate ajuta practicantul să cunoască detaliile propriului corp, este o practică care ar trebui văzută mai normal”, a declarat tânăra. 

Ea a descoperit această tehnică în Europa, iar de atunci o pratică de câteva ori pe săptămână.

„Am descoperit yoga fără haine în Europa, iar de atunci sunt fascinată! Văd mai mult decât un exercițiu sexual, dar vreau să arăt beneficiile mult dincolo de asta, pentru ca oamenii să înțeleagă că exercițiul este o modalitate de a avea grijă de propriul corp”, a adăugat ea.

Sursă foto: Cris Galêra/Instagram

VEZI ȘI: Trucuri de editing pentru TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies