De ce nu participă Cosmina Păsărin la show-uri de supraviețuire

De ce nu participă Cosmina Păsărin la show-uri de supraviețuire
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 26 Iulie 2022
Data actualizare: 26 Iulie 2022
Cosmina Păsărin nu a participat niciodată la emisiuni de supraviețuire, iar fanii s-au întrebat care este motivul pentru care actrița nu acceptă propunerile pentru astfel de show-uri!

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Ea are o viață extrem de frumoasă, fiind în lumina reflectoarelor încă din adolescență. Recent, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a spus de ce nu participă la show-uri de supraviețuire.

Aceasta a explicat faptul că nu s-ar simți în zona ei de confort dacă ar pleca într-un show de supraviețuire. Mai mult decât atât, Cosmina Păsărin este foarte atentă la alegerile pe care le face, motiv pentru care nu vrea să ia o hotărâre care i-ar putea îngreuna viața.
 

„Nu sunt în zona mea, nu m-aș simți confortabil la astfel de show-uri și prefer să nu accept astfel de invitații. Nu cred că aș face față, chiar nu este ceva ce mi-aș dori să fac eu. Alții poate sunt mai curajoși, mai dornici să încerce, eu sunt destul de atentă la deciziile de acest fel și nu aș vrea să iau o decizie care mi-ar îngreuna viața. Este posibil să se întâmple acest lucru și am zis că este mai bine să nu accept astfel de provocări. Îmi plac provocările, dar nu din zona asta.', a explicat Cosmina Păsărin, într-un interviu acordat Ego.ro.

Sursă foto: Cosmina Păsărin/Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!