Demi Rose, mesaj de revoltă din izolare: „Sunt sătulă de oamenii care îi umilesc pe ceilalți”

Demi Rose, mesaj de revoltă din izolare: bdquo;Sunt sătulă de oamenii care îi umilesc pe ceilalți
Demi Rose a trecut de 14 milioane de fani pe Instagram grație selfie-urilor sexy. FOTO: @demirose
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Mai 2020
După ce a mărturisit că s-a plictisit, Demi Rose a răbufnit pe rețelele sociale din cauza izolării la domiciliu. 

Diva Instagramului e revoltată. Într-un mesaj postat pe rețeaua socială, Demi Rose spune că s-a săturat cam de tot ce e în jurul ei. Nu și de nelipsitele selfie-uri sexy, pe care le postează zilnic. 

Sunt sătulă de oamenii care îi umilesc pe ceilalți pentru felul în care arată. Sunt sătulă de oamenii care nu sunt cinstiți și transparenți. M-am săturat de carantină, m-am săturat de faptul că nu pot să mă văd cu toți prietenii mei, m-am săturat de multe”, s-a confesat Demi Rose.

Totuși, britanica a dezvăluit că nu și-a pierdut încrederea că va fi bine și și-a invitat fanii să spună care sunt lucrurile pe care ei nu le mai suportă. O fi și asta o terapie, cine știe?

Dar nu m-am săturat să iubesc cât de liber și de deschis pot, să apreciez tot ceea ce este, să las deoparte tot ceea ce nu-mi e de folos și să privesc cu încredere tot ceea ce urmează să vină. Voi de ce v-ați săturat?”, și-a întrebat ea fanii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose) on


Vezi mai jos și alte fotografii cu Demi Rose în izolare!

La sfârșitul lunii martie, Demi Rose și-a serbat cei 25 de ani împliniți în carantină și a avut un mesaj sugestiv pentru virusul care ne-a schimbat tuturor viețile.

La mulți ani pentru mine. Și aș vrea să spun un mare beeeep pentru Corona!! Mulțumesc tuturor pentru sprijin. Vă iubesc, prieteni, mereu”, a scris vedeta, care nu a ezitat să-și arate din nou formele pe rețeaua socială unde a strâns 13,7 milioane de admiratori. 

Fotografii: @demirose/Getty Images

Vezi și VIDEO: Home Workout - episodul 2: În cuplu antrenamentele pot fi mai eficiente. Exerciții pentru pectorali și biceps

FULLSCREEN
Demi Rose, mesaj de revoltă din izolare: „Sunt sătulă de oamenii care îi umilesc pe ceilalți”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies