Denisa Tănase, cum a făcut primul milion de Euro:  "La început nu înțelegeam nimic"

Denisa Tănase, cum a făcut primul milion de Euro: La început nu înțelegeam nimic
Citeste mai mult despre: Denisa Tanase, avere, business, parfumuri,
Data publicarii: 09 Decembrie 2021
Data actualizare: 25 Decembrie 2021
În doar trei ani, Denisa Tănase, solista trupei Bambi, a ajuns milionară în Euro. Asta deși mulți nu îi dădeau nicio șansă. 
Artista a devenit o femeie de afaceri de succes și a lansat pe piață linia proprie de parfumuri. În podcastul lui Mihai Morar a povestit că a investit la început 500 de Euro în business-ul ei, dar ulterior a ajuns să aibă profituri mult mai mari.

În prezent, cifra ei de afaceri este de 4 milioane de Euro. 


„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat.

Am avut familia lângă mine.Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins de la spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea."


 

„În 2019 am avut încasări de 700.000 de Euro și, în 2020, de 2,3 milioane de Euro. Cu măștile am avut pierdere, a fost ca o lecție. E mai bine să rămâi la e știi mai bine. În business ai parte de lecții care te costă mult mai mult decât te costă în lumea reală."

"Eu nu pot să fac bani decât dacă muncesc foarte mult, nu pot să speculez, îți trebuie un anumit grad de inteligență pe care eu nu îl am."
 
"Am mers la cursuri și nu înțelegeam nimic. Ce înseamnă B2B (business to business n.a.), B2C (Business-to-consumer n.a.). Eu îl întrebam pe soțul meu, tu chiar înțelegi ce spun oamenii ăștia? Ce înseamnă CapEx (Capital Expediture- cheltuielile de capital pe care o companie le face in vederea investitiei în achiziționarea sau modernizarea activelor fixe n.a), se întrebau unii pe alții cât ai CapEx-ul. Sau Index ce înseamnă (indicator de măsurare n.a), P&L (numit și PnL, face referire la profit și pierderi ale afacerii n. a.) Dar totul se învață".

Vedeta nu se ferește să-și ajute angajații și, la un moment dat, a fost surprinsă chiar și cu mopul în mână. Poza a ajuns pe Internet, iar fanii au lăudat-o pentru dedicarea de care dă dovadă în realizarea visului ei. 

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!