Deși s-a separat de Ilie Năstase, Ioana Năstase a pus o fotografie specială și un mesaj surprinzător pe Facebook

Deși s-a separat de Ilie Năstase, Ioana Năstase a pus o fotografie specială și un mesaj surprinzător pe Facebook
Data: 24 Octombrie 2019
Au făcut cununia civilă acum 6 luni, s-au separat acum două săptămâni, dar Ioana surprinde pe Facebook.
Se pare că Ilie Năstase se străduește să o recucerească pe soția lui, în condițiile în care cei doi petrec timp împreună în locuri care să le liniștească sufletul. Ioana a făcut publică o poză la Mănăstirea Voroneț și a scris următorul mesaj emoționant:

“Hrănește sufletul pentru a fi un om echilibrat !!!” După căsătorie, Ioana Simion, care a preluat numele de Năstase, s-a mutat alături de fostul tenismen în vila acestuia de un milion de Euro. După doar câteva luni și mai multe conflicte, Ioana a decis însă să se separe de soțul ei, fără să anunțe concret și un divorț categoric. În schimb, a postat pe Facebook un mesaj care are multe subînțelesuri: 
 

“Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!”Frumoasa femeie, în vârstă de 43 de ani, a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie anul acesta. Pentru Ilie Năstase, aceasta este a cincea căsătorie, iar pentru Ioana a doua. Din primul mariaj, Ioana are un băiat care a făcut-o bunică în primăvara trecută, iar Ilie Năstase are cinci copii.

Vezi mai jos, în GALERIA FOTO; imagini speciale cu Ioana Năstase
Prima mare iubire a campionului a fost Dominique Grazia, un manechin foarte apreciat, iar alături de aceasta are o fiică, Nathalie, în vârstă de 42 de ani. A doua soție este fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani). Apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu până în 2010 și au împreună două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, alături de care nu are copii. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu dat de Ioana și Ilie Năstase pe vremea când își făceau planuri împreună:

FOTO: FACEBOOK

FULLSCREEN
Ioana Năstase, după despărțirea de Ilie Năstase: "Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!"
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO