Dezvăluiri incredibile din viața intimă a lui Arnold Schwarzenegger: „A fost o experiență minunată”

Dezvăluiri incredibile din viața intimă a lui Arnold Schwarzenegger: A fost o experiență minunată
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Octombrie 2020
Data actualizare: 05 Octombrie 2020
Viața lui Arnold Schwarzenegger a fost mereu subiect de presă, mai ales datorită faptului că este unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume, dar și fost om politic în SUA și fost Mister Olympia.

Ajuns la 73 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la sfârșitul lunii iulie, celebrul actor este în centrul atenției datorită unor evenimente care s-au petrecut în trecut în viața lui, dar și a altora care sunt recente.

Divorțat în anul 2017 de Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger și-a creat o imagine de bărbat viril nu doar datorită celor cinci copii pe care îi are, ci și a poveștilor care au apărut de-a lungul timpului în presa tabloidă din SUA.

„Arnold Schwarzenegger are un apetit nebun. Nu e niciodată singur acasă. Are o groază de musafiri. Femei, bineînțeles. Din punctul lui de vedere, să facă sex e ca și cum ar merge la sală să facă sport. De cinci ori pe zi o face. Chiar el mi-a zis. E un număr impresionant. Puține femei ar putea face față, dar el este într-o formă fizică excelentă, chiar și la vârsta asta”, spunea recent comical Tom Arnold, care este bun prieten cu „Terminator”.

Despre viața intimă a lui Arnold Schwarzenegger a vorbit și actrița Brigitte Nielsen, care a avut o aventură cu acesta în anul 1985, atunci când au jucat împreună în filmul „Red Sonja”: „Mie îmi plăcea să flirtez, dar între noi a fost ceva mai mult. În film, persoanjele noastre ajungeau să se îndrăgostească, cred că și asta ne-a influențat. Era un tip aproape timid, foarte simpatic, dar avea un corp imposibil. Nu-l puteai ignora. Am încercat tot ce am putut. Nu existau restricții, nu ne-am făcut promisiuni. A fost o experiență minunată”.

foto: Getty Images

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Carrot cake
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies