Diana Belbiță, reacție acidă către un fan: „Dacă îmi place să îmi iau pumni în gură, care e problema?”

Diana Belbiță, reacție acidă către un fan: Dacă îmi place să îmi iau pumni în gură, care e problema?
Diana Belbiță luptă în cușcă, peste Ocean. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Diana Belbita, ferma, lupte, pumni, UFC,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Februarie 2020
Data actualizare: 17 Februarie 2020
Diana Belbiță e o dură și, poate, singura femeie care recunoaște că îi place să fie lovită cu pumnii. Românca a intrat în conflict cu unii dintre admiratorii ei de pe rețelele sociale.

Diana Belbiță a făcut saltul spre luptele UFC de peste Ocean în toamna anului trecut. La meciul de debut a fost învinsă de englezoaica Molly McCann, care a pus-o la podea în repriza a doua. Înfrângerea nu a destabilizat-o pe româncă la fel de tare cum au făcut-o comentariile acide ale presei.

Acum, luptătoarea, pe care ați văzut-o și la FERMA – Un nou început, a fost deranjată de remarca unui admirator de pe Instagram, care s-a declarat nedumerit de sportul pe care l-a ales.

„Înțeleg, îți place să faci sporturi de contact, dar acest sport este foarte dur. De ce nu ai încercat un sport de contact care să nu îți distrugă fața în așa fel, de genul karate, nu e hate, e o părere, doar îmi pare că e nașpa să îți distrugi fața chiar atât de rău”, a comentat fanul ei, fără să fie rău intenționat.

Răspunsul ei a creat o întreagă dispută pe Instagram, unii luându-i apărarea, alții acuzând-o de reacții nepotrivite.

Dacă îmi place să îmi iau pumni în gură, care e problema?”, a răspuns Diana Belbiță.

Într-o postare anterioară, Belbiță s-a luat și de bărbații care „s-au feminizat”.

„Pentru baieții care îmi spun că am început să arăt ca un bărbat: Eu sunt la fel, voi v-ați feminizat cam mult”, a scris luptătoarea.

Sportiva s-a stabilit definitiv în Canada, dezamăgită de oamenii care „nu fac decât să denigreze”. Ea a anunțat că va reprezenta Canada în competițiile la care va participa și că în România va veni doar în vizită.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Diana Belbiță, primele declarații după ce a fost eliminată din Ferma. Ce planuri de viitor a anunțat luptătoarea
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies