“Direct la autoizolare!” După 2 luni de stat în America, Smiley intră în carantină

Direct la autoizolare! După 2 luni de stat în America, Smiley intră în carantină
Citeste mai mult despre: coronavirus, autoizolare, Smiley,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Martie 2020
Data actualizare: 16 Martie 2020
Smiley s-a întors împreună cu echipa sa după două luni de stat în America, iar de la aeroport a intrat direct în autoizolare.

Cântărețul își tine fanii la curent cu tot ce face. Deja followerii lui știu ce a mâncat la micul dejun și la prânz :)  Smiley și producătorul Șerban Cazan se gospodăresc singuri. Ce-i drept, după cum reiese din imagini, Șerban Cazan e cu gătitul, iar Smiley cu mâncatul :) 

“Bine vă regăsesc! Mesaj lung: aseară am aterizat.  Direct la autoizolare! Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puțin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipa @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor ) vă țin la curent cu video pe YouTube pentru că am timp”, a scris Smiley.

„Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și să fac muzică în studio. Anul meu 2020 vă fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a doua jumătate o voi cânta.

Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră că profesioniști și că oameni.


Așa că mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreaga lume”, spunea Smiley înainte de plecarea în America.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies