Divorțul Andreei Bălan, sub lupa nașului Aurelian Temișan! Ce a spus artistul

Divorțul Andreei Bălan, sub lupa nașului Aurelian Temișan! Ce a spus artistul
Citeste mai mult despre: Andreea Balan,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 24 Februarie 2020
De aproximativ o săptămână, despre Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, se spune că se îndreaptă cu pași repezi spre divorț.

Chiar dacă nimeni din anturajul celor doi nu a confirmat că ar exista probleme în mariajul celor două vedete, se pare că George Burcea nu mai doarme acasă, după cum au descoperit paparazzi de la Cancan. Mai mult decât atât, în ultimele luni atât el, cât și Andreea Bălan nu au mai postat nicio poză împreună pe rețelel de socializare, iar din ianuarie actorul nu mai poartă verigheta.

Nașul celor doi, nimeni altul decât Aurelian Temișan, a scris un mesaj pe Instagram pentru toți cei care se întreabă dacă Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. Iată mai jos ce a scris artistul:

„Salutare, oameni dragi, cunoscuți, necunoscuți, apropiați, prieteni virtuali, prieteni...

Vreau să lămuresc niște nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private, chiar și direct pe stradă sau în discuții avute în alte cercuri: ce se întâmplă cu Andreea și George? Ei bine... nu știu exact. Nu știu nu pentru că nu mă interesează, nu știu pentru că nu voi intra în casa, viața și sufletul lor cu forța. Mie nu mi-ar plăcea să îmi intre cineva în casă și să îmi spună cum să îmi mut mobila, darămite cum să îmi trăiesc viața. Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vină, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar... până aici.

Punându-le în Sfânta Biserică cununile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit și posibilitatea de a "profita" de experiența noastră de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățișările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai și vrea. Sunt tineri, frumoși, talentați, au două minuni de fete, au o viața înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună.

Eu cred că, în general în viață, totul e corigibil, evident dacă se vrea. Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situația, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie evidentă, cred că lucrurile nu ar mai degenera.

În concluzie, dragi cititori, haideți să nu judecăm și să nu tragem concluzii. Haideți să ne bucurăm de ce ne oferă Andreea și George ca artiști și să sperăm că vor reintra curând pe culoarul normalității.

Îi pup, îi îmbrățișez, le apreciez enorm munca în tot ce fac bun și aștept să le citesc din nou în ochi și în suflet emoția pe care o aveau atunci, în fața preotului, când și-au dedicat și declarat iubirea”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan) on

Vezi și: Divorțul, prin ochii copiilor

FULLSCREEN
Divorțul Andreei Bălan, sub lupa nașului Aurelian Temișan! Ce a spus artistul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO