Dorian Popa, asemănat pe Instagram cu Mihai Eminescu: "Eminescu 1989-Eminescu 2019"

Dorian Popa, asemănat pe Instagram cu Mihai Eminescu:  Eminescu 1989-Eminescu 2019
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, Instagram, Mihai Eminescu,
Data: 30 Aprilie 2020
După ce l-au asemănat cu un actor de la Hollywood, în baza piscinei pe care tocmai a construit-o, acum, mai nou, datorită tunsorii aranjate într-un anume fel într-o poză, Dorian Popa s-a trezit asemănat cu...Mihai Eminescu.
Vedeta a postat poza chiar pe contul său de Instagram, la InstaStory, extrem de amuzat, cu observația: “Asta e ultima.” Poza mai avea comentariul: "Eminescu 1989-Eminescu 2019"
 
Chiar dacă e departe de a fi un Luceafăr al poeziei, de fapt, nu e, Dorian Popa a dat mai departe o vorbă care a făcut istorie: “Hâț, Jhonule”! Deși nimeni nu știe exact cine este Jhonul! Dar, până la urmă, și până la “steaua care a răsărit, e o cale atât de lungă...”și nu știe nimeni unde să o găsească!


Acum câteva zile, Dorian s-a mai făcut remarcat după ce a anunțat că piscina din grădina casei de 300.000 de Euro a fost finalizată. 


Extrem de fericit, Dorian Popa a povestit pe vlog despre asta:

“Am dat drumul la apă în piscină, Johnutzule! Însă, ca orice alt lucru care s-a întâmplat aici, pe șantier, normal că și vestea umplerii piscinei a venit și ea cu o veste rea la pachet, Johnutzule! Noi încă suntem conectați la hidrofor, pentru că abia mâine de dimineață, la ora opt, o să ne racordăm la apa din Domnești, Johnutzule! Iar hidroforul nostru, care este, oarecum, hai să nu-l jignim, care este mai puțin potent – ca să nu fim tocmai răutăcioși cu el –, se descurcă foarte greu. În sensul că (....) în trei ore, Johnutzule, avem câteva sute de litri de apă, destul de puțin. Băieții mi-au zis că e posibil să nu se umple în stilul ăsta, ba, chiar e posibil să, cum s-ar spune pe românește: calăm hidroforul (…)Johnule, vă spun în felul următor: luptați, munciți și nu ezitați niciodată să visați! Pentru că, uitați, lucrurile se pot întâmpla! Ține de voi cât de mult vă implicați în viitorul și viețile voastre!”.

Puteți vedea poze cu piscina de lux în GALERIA FOTO:

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea "Viața bate vlogul":

 

FOTO: DORIAN POPA FACEBOOK

            DORIAN POPA INSTAGRAM

FULLSCREEN
Dorian Popa, asemănat pe Instagram cu Mihai Eminescu: "Asta e ultima"
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO