Dorian Popa câștigă sume impresionante din afacerea cu imobiliare! Cât costă o casă complet mobilată

Dorian Popa câștigă sume impresionante din afacerea cu imobiliare! Cât costă o casă complet mobilată
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, afaceri,
Data publicarii: 24 Noiembrie 2022
Data actualizare: 24 Noiembrie 2022
Artistul a câștigat sume foarte mari din online în ultimii ani, așa că a decis ca o bună parte din bani să îi investească în imobiliare. Afacerea merge din ce în ce mai bine, dat fiind faptul că a reușit să vândă deja câteva case pe care le-a construit în Domnești. La cât se ridică prețul pentru un imobil complet utilat?

Dorian Popa este cunoscut pentru faptul că a reușit, de-a lungul timpului, să câștige sume impresionante din online, bani pe care i-a investit ulterior în mai multe domenii. La început, artistul a cumpărat un teren în Domnești, pe care a construit zece case, iar acum nu i-a mai rămas decât să adune roadele.

În cadrul unui interviu pentru playtech.ro, Dorian Popa a dezvăluit că prețul unei case complet mobilate, cu trei dormitoare, living, bucătărie, trei băi și curte ajunge la prețul de 200.000 de euro.

„Muncesc, dar sunt fericit. Lucrurile se leagă foarte fumos. Mai am puțin și termin toate casele, mai aștept doar mobila. Am rezolvat și la casa în care locuiesc cu tabloul electric, făcut acum cinci ani, când eram un copil, unde aveam niște problemuțe. Am vândut deja din case, dar acum piața e blocată. Prețul unei case e de 200.000 de euro, complet mobilată. Are trei dormitoare, living, bucătărie, trei băi și curți uriașe, de 250 de metri pătrați”, a spus Dorian Popa pentru sursa menționată anterior.

Dorian Popa, investiție de 70.000 de euro în propria lui shaormerie

Pe lângă cartierul său de vile, Dorian Popa se ocupă și de propria lui shaormerie, construită tot în Domnești. Artistul dezvăluie că din cauza blocajului de pe piață, dar și a faptului că este prins în mai multe activități, va da startul afacerii abia în primăvară.

„La primăvară, oamenii vor avea și o shaormerie, aici, în Domnești. Aștept să treacă iarna, încă nu am deschis-o și pe a mea. Având în vedere blocajul de pe piață și faptul că sunt băgat în mai multe lucruri, am ales să mai aștept puțin.

Investiția în shaormerie e de 70.000 de euro, cu totul, shaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet, în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară”, a mai spus el, conform sursei amintite.

Sursă foto: Instagram


VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies