Dorian Popa, noi fotografii din piscina casei de peste 300.000 de euro: „2 ani. 7 luni. E gata”

Dorian Popa, noi fotografii din piscina casei de peste 300.000 de euro: bdquo;2 ani. 7 luni. E gata
Citeste mai mult despre: Dorian Popa,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 11 Mai 2020
La sfârșitul lunii aprilie, Dorian Popa anunța pe rețelele de socializare că a terminat de construit piscina din curtea casei pe care acesta și-a ridicat-o în comuna Domnești de lângă București.

Odată cu finalizarea lucrării, fostul actor din „Pariu cu viața” a postat mai multe filmulețe și fotografii pe Instagram, dar a realizat și câteva vloguri pe care le-a postat pe YouTube, prin aceste materiale arătându-le fanilor săi cum arată curtea casei și piscina.

Mai mult decât atât, Dorian Popa a ales, în primele zile din luna mai, să își promoveze noua „bijuterie” și prin intermediul bunului său prieten Selly, cei doi filmându-se și lăsându-se fotografiați în piscină, imaginile fiind postate pe paginile celor două vedete și făcând deliciul fanilor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly) on

În una dintre poze, care a strâns peste 100.000 de like-uri, Selly îl ține în brațe pe Dorian, iar comentariul a fost unul prin care l-a atacat pe Abi. „Ca să înțelegeți cum stă treaba, de fapt”, a scris vloggerul în dreptul fotografiei, făcând o paralelă la fotografia în care Abi este ținut în brațe de Dorian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by abi X abi ???????????? (@1babyabi1) on

În schimb, Dorian Popa a ales să posteze pe profilul său de Instagram un set de fotografii prin care își anunță fanii cât a durat construcția întregii proprietăți a cărei valoare se ridică la peste 300.000 de euro. „2 ani. 7 luni. E gata”, a scris artistul în dreptul imaginilor în care apărea în piscină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

Vezi și: 

FULLSCREEN
Dorian Popa, noi fotografii din piscina casei de peste 300.000 de euro: „2 ani. 7 luni. E gata”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies