Dorian Popa și-a impresionat fanii cu o poză din adolescență. ”Zici că e din filmele Matrix”

Dorian Popa și-a impresionat fanii cu o poză din adolescență.  Zici că e din filmele Matrix
Citeste mai mult despre: vedete, Dorian Popa, muzica, vlogger,
Autor: Diana Oprea
Data: 24 Ianuarie 2021
Dorian Popa este unul dintre cei mai populari vloggeri din România. El postează aproape zilnic diverse filmulețe din viața de zi cu zi, pentru cei aproape 2 milioane de urmăritori. Doar din activitatea sa online, tânărul de 32 de ani câștigă mii de euro lunar. 

Dorian Popa este la fel de activ și pe Instagram, iar pozele sale stârnesc mereu curiozitatea internauților. Recent, Dorian și-a surprins admiratorii cu o poză din adolescență. Tânărul din imagine este slăbuț și îmbrăcat simplu, încât pare greu de crezut că este chiar Dorian, astăzi un bărbat cu un corp lucrat la sală, care poartă outfit-uri colorate. 

Citește și

Ești o bombă de pozitivitate care explodează zilnic. Aștept în fiecare dimineață vlogurile să ne binedispunem alături de tine”, ”Zici că e din filmele Matrix”, ”Erai o sabie de om și în prezent tanc ruses”, ”Schimbare de 360°”, ”Ce chipeș erai tipule”, i-au scris unii fani. 

La începutul acestei luni, Dorian și-a schimbat numele din buletin, iar acum se numește Hâtz Popa. Celbrul vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român s-a născut în Constanța. Popularitatea lui a crescut rapit datorită serialului „Pariu cu viața” și a trupei „LaLa Band”. Acum este un adevărat idol pentru tânăra generație, ajungând să aibă milioane de fani în toată țara


Sursă foto: Instagram eusuntdorian

Vezi și: SELLY VS DORIAN POPA - Trending Review cu Daragiu - Episodul 5


 

FULLSCREEN
Dorian Popa și-a impresionat fanii cu o poză din adolescență. ”Zici că e din filmele Matrix”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies