Dorian Popa, vacanță de lux în Dubai după ce i-a fost „vandalizată” mașina

Dorian Popa, vacanță de lux în Dubai după ce i-a fost bdquo;vandalizată  mașina
Dorian Popa a început anul 2020 în România, dar îl continuă în Dubai. FOTO: @eusuntdorian
Autor: Dan Brumar
Data: 07 Ianuarie 2020
Dorian Popa și-a petrecut sărbătorile de iarnă în țară, unde a susținut concerte în mai multe orașe. La început de an 2020, artistul a ales o vacanță de lux în Dubai, alături de iubita lui.

Dorian Popa și-a dus celebrul „Hatz” în Dubai, unde s-a refugiat de gerul din România în primele zile ale anului 2020. Artistul a făcut spectacol încă din momentul în care a urcat în avion, într-o serie de Insta Stories pe care fanii le-au putut accesa pe contul său de Instagram.

Dorina Popa se răsfață în Dubai alături de iubita sa, Claudia Iosif (Babs), la un hotel de lux din zona Pearl Jumeirah. Artistul a postat pe Instagram imagini din apartamentul luxos pe care l-a închiriat acolo, dar și primele impresii după prima noapte petrecută în Dubai în acest an.

FOTO: @eusuntdorian

„Știu clar că un hotel este pe gustul meu atunci când are cântărescu, tată. O... vești bune, vești bune”, a exclamat Dorian Popa când a văzut câte kilograme cântărește.

În prima zi petrecută în Dubai, Dorian Popa și iubita lui s-au răsfățat la piscină și la cumpărături la magazinele de lux, unde au ajuns la bordul unui Rolls Royce de la care nu-ți puteai lua ochii.

Citește și: Dorian Popa se iubește cu o femeie mai mare decât el! Partenera cântărețului este foarte sexy


FOTO: @eusuntdorian

Dorian Popa s-a ales cu mașina pictată de Crăciun

De Crăciun, Dorina Popa a susținut concerte în câteva orașe din țară, unde a ajuns cu mașina personală. Pe 28 decembrie, artistul a fost la Mangalia și a dezvăluit că mașina sa a fost pictată cu spray-uri și cu carioci permanente de copiii care au asistat la concertele sale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

„S-a lansat acest trend în Târgu Jiu. Nu pot să spun că am fost tocmai încântat, dar având în vedere că este, până la urmă, un colant, asta este. Trece”, a dezvăluit Dorian Popa într-un filmuleț postat pe YouTube.

Fotografii: @eusuntdorian

Vezi și VIDEO: SELLY VS DORIAN POPA - Trending Review cu Daragiu - Episodul 5

FULLSCREEN
Dorian Popa, vacanță de lux în Dubai după ce i-a fost „vandalizată” mașina
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO