Dorian Popa, vlog pentru hateri: „M-am enervat rău”! Ce mesaj are pentru cei care îl atacă pe net

Dorian Popa, vlog pentru hateri: bdquo;M-am enervat rău ! Ce mesaj are pentru cei care îl atacă pe net
Citeste mai mult despre: Dorian Popa, dorian popa vlog, vlog,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 10 Septembrie 2020
La doar 32 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din România, fiind urmărit de milioane de persoane în mediul online.

Artistul, care a jucat în multe filme și seriale, dar a lansat și nenumărate melodii care au ajuns în topuri atât la radio și TV, cât și pe internet, s-a apucat în urmă cu mai mulți ani și de vlogging, reușind să devină un nume foarte important și în această industrie.

Citește și

Însă, așa cum toată lumea s-a obișnuit deja, odată cu succesul apar și haterii și cârcotașii, astfel că Dorian Popa nu a fost ocolit de comentariile răutăcioase pe care le primește în mod constant, după cum o spune chiar el. Și, chiar dacă pare o persoană care este mereu cu zâmbetul pe buze și nu pleacă urechea la gurile rele, iată că acum artistul a răbufnit și a făcut un vlog special pentru persoanele care îl atacă.

„Recunosc că m-am atacat, cum se mai întâmpla la câteva luni, când citesc comentarii atât de jignitoare încât nu înțeleg ce este în capul unora dintre voi. Motiv pentru care m-am enervat și mi-am luat toate hârtiile care arată cine este Dorian Popa, maimuțoiul ăsta care deranjează atât de mulți oameni”, spune Dorian Popa la începutul vlogului.

Deranjat de mesajele negative pe care le-a primit, artistul a afirmat că își asumă tot ce face în mediul online, că vlogurile lui sunt de divertismnet și că toți cei care sunt nemulțumiți de filmulețele lui îi pot da unsubscribe, deoarece nu îi ține nimeni cu forța să îl urmărească.

foto: Instagram Dorian Popa; YouTube Dorian Popa

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 3

FULLSCREEN
Dorian Popa, vlog pentru hateri: „M-am enervat rău”! Ce mesaj are pentru cei care îl atacă pe net
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies