Dragoș Bucur, din nou la catedră. Au început înscrierile la școala actoriedefilm.ro

Dragoș Bucur, din nou la catedră. Au început înscrierile la școala actoriedefilm.ro
Data: 30 Octombrie 2019
Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, redeschide porțile școlii de actorie – Actoriedefilm.ro.

În urmă cu nouă ani, Dragoș Bucur, Dorian Boguță si Alexandru Papadopol au pus bazele primei școli de actorie de film, care s-a bucurat de un real succes, iar în fiecare an, zeci de cursanți se perfecționează în arta cinematografică și teatrală. 

Anul acesta, școala privată de actorie vine cu noi surprize pentru cei care vor să-i treacă pragul. Pe lângă clasele de film și regie, școala pune la dispoziție și module de montaj, imagine, actorie de teatru, actorie pentru adolescenți și copii - toate sub îndrumarea a 11 profesioniști din domeniu: Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Rodica Lazăr sau Dan Bordeianu.

Fiecare promoție a avut parte de întâlniri cu mai mulți actori de succes. Andi Vasluianu și Adrian Văncică sunt doi dintre cei care au fost în fața cursanților și i-au ajutat să descopere tainele actoriei.

”Filmul și teatrul formează o lume magică și plină de mister pe care pe care foarte mulți oameni își doresc să o cunoască, iar Actoriedefilm.ro este locul perfect în care cei doritori o pot accesa sub îndrumarea unor profesionisti de top din domeniu. ”, a spus Dragoș Bucur. 

Cursurile Actoriedefilm.ro încep pe 18 noiembrie, au o durată de 6 luni și se adresează atât celor care vor să-și perfecționeze munca, cât și celor care vor să-și dezvolte talentul și creativitatea.

De-a lungul anilor, școala privată înființată de către Dragos Bucur, Dorian Boguța si Alexandru Papadopol a produs diferite filme: Love Building, Alt Love Building, Doua Lozuri, Hawaii, dar și 15 scurtmetraje realizate alături de cursanții școlii.


Vezi si Dragoș bucur, surpriză specială pentru bunicul Isabelei
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO