Drama neștiută a Andreei Marin. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de nașterea Violetei: "A fost un aspect greu"

Drama neștiută a Andreei Marin. S-a întâmplat cu puțin timp înainte de nașterea Violetei: A fost un aspect greu
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Andreea Marin este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, pentru care a muncit din greu, o fată de care este nespus de mândră și un iubit alături de care se simte împlinită. În spatele zâmbetului inconfundabil, se ascunde însă o poveste dureroasă pentru celebra prezentatoare. 

Andreea Marin a vorbit recent despre evenimentele mai puțin plăcute care au avut loc în viața ei înainte de a o naște pe Violeta, fiica sa. Andreea a dezvăluit că a pierdut două sarcini.

Ambele au fost extrauterine, așadar nu a avut altă alegere decât aceea de a trece pragul cabinetului medical pentru a face avort. Procedura a fost necesară întrucât sarcinile extrauterine îi puneau în pericol viața, a povestit Andreea Marin.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții", a relatat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies