După ce a dansat și și-a speriat soțul că a rămas fără prosop, Adelina surprinde cu alt dans pe Instagram

După ce a dansat și și-a speriat soțul că a rămas fără prosop, Adelina surprinde cu alt dans pe Instagram
Data publicarii: 23 Martie 2021
Data actualizare: 24 Martie 2021
Considerată unul dintre influencerii de top de pe platforma Instagram din România, chiar premiată în acest sens, Adelina Pestrițu apare, mai nou, și pe alte conturi ale rețelei de socializare.

Astfel, după ce a dansat sexy într-un reel publicat pe propria platformă, Adelina apare într-un video al unui tânăr de 23 de ani care, la fel ca și ea, are foarte mulți urmăritori. 


Dacă în dansul de pe propriul cont apare în prosop, la care renunță - și își sperie soțul, care nu știe că Adelina e îmbrăcată pe sub proosop, în video-ul publicat pe contul lui ALEX, vedeta dansează de zor, dar într-un final se lasă aproape intimidată de titularul contului și de miscările acestuia din urmă.
 


ALEX, sau alexbrk pe Instagram este Alexandru Ionuț Andrei, un tânăr de 23 de ani, influencer pe Instagram, cu 22. 3 mii de followers pe Instagram și 180 de mii de urmăritori pe TikTok. În condițiile în care pricipala sa preocupare sunt proiectele în social media, tânărul promite multe pe rețelele de socializare.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA 

 
Întrebarea Mesei Rotunde cu IHATEPINK: Ce propunere are pentru Alina Eremia, Mimi si Cristina Ich?

 
FOTO: ADELINA PESTRIȚU INSTAGRAM
            VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies