E considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, dar e nemulțumită de un aspect. Ce ar schimba Charlize Theron la ea

E considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, dar e nemulțumită de un aspect. Ce ar schimba Charlize Theron la ea
Citeste mai mult despre: Charlize Theron,
Data publicarii: 18 Mai 2021
Data actualizare: 18 Mai 2021
Charlize Theron este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Chiar și așa, actrița de 45 de ani a mărturisit că are un complex fizic, deși felul în care arată este spectaculos. 

Într-un interviu fulger acordat pentru Vanity Fair, vedeta de la Hollywood a fost întrebat ce ar schimba la ea din punct de vedere fizic dacă ar putea, iar răspunsul oferit de aceasta a fost unul destul de neașteptat, explicând că și-ar dori umeri mai mici. 

Charlize Theron este singură de 5 ani, însă nu pare să depună mari eforturi pentru a avea o relație. Recent, actrița a dezvăluit cum ar trebui să fie bărbatul care vrea să o cucerească. 

Charlize a rupt imediat logodna și n-a mai dorit să aibă nimic de-a face cu acesta. 

Deși frumoasa actriță nu se rușinează de ideea de întâlniri, are standarde foarte înalte pentru pețitorii ei. "Simt că am ajuns într-un moment din viața mea în care trebuie să vii la mine cu foarte multe îmbunătățiri. Nu genul de îmbunătățiri la care se gândesc mulți, ci mai mult ceva de genul, viața mea este foarte bună așa cum este, așa că trebuie să poți să-mi aduci un astfel de nivel de fericire sau chiar mai bine de atât. Nu m-aș putea mulțumi cu mai puțin. "

Theron spune că standardele ei sunt așa de mari datorită frumuseții vieții ei alături de cei doi copii ai săi, Jackson în vârstă de 8 ani și August în vârstă de 5 ani. 

sursa foto: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies