E mereu în atenția publicului, dar puțini știu cum arată sora ei. Bianca Drăgușanu s-a pozat alături de Oana, de ziua ei

E mereu în atenția publicului, dar puțini știu cum arată sora ei. Bianca Drăgușanu s-a pozat alături de Oana, de ziua ei
sursa foto: Instagram
Data publicarii: 14 Noiembrie 2020
Data actualizare: 03 Ianuarie 2021
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România, fiind mereu în atenția publicului. 

Vedeta are o viață agitată și este abonata presei tabloide din România. Chiar dacă până acum se poate spune că nu prea a avut noroc în dragoste, Bianca se bucură de timpul petrecut alături de fetița ei, dar și de familie. Deși este tot timpul în lumina reflectoarelor, ea are o sora mult mai rezervată în privința vieții private. 
 


Cu ocazia zilei de naștere, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie în care apare alături de sora ei, asemănarea dintre ele fiind una evidentă. Fanii nu au întârziat să îi ureze la mulți ani Oanei, iar imaginea a strâns peste 10.000 de like-uri într-un timp foarte scurt. 
 


Oana este căsătorită pentru a doua oară în 2015, are doi băieți și se ocupă de gestionarea unui magazin de haine, în Hunedoarea. Relația dintre ele este una apropiată, iar Bianca o ajută pe sora ei mai mică.  

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies