Edward Sanda, reacție acidă după cununia religioasă. Ce l-a înfuriat pe artist

Edward Sanda, reacție acidă după cununia religioasă. Ce l-a înfuriat pe artist
Citeste mai mult despre: Edward Sanda, Cleopatra Stratan,
Data publicarii: 25 August 2021
Data actualizare: 25 August 2021
Duminică, 22 august, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au spus DA și în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au cununat religios la Chișinău, dar au avut aproape doar părinții și câțiva prieteni.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au unit destinele luna aceasta, atât civil, cât și religios. Ambele evenimente au fost doar cu familia și prietenii apropiați, iar artiști au ales să nu aibă nași. Bineînțeles că în mediul online au existat și răutăți, unii comentât chiar și ținutele celor doi miri. 

Edward Sanda nu s-a putut abține și le-a dat replica internauților pe Instagram. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face». E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a fost mesajul artistului, potrivit libertatea.ro. 

Sursa foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies