Elena Băsescu a împlinit 41 de ani. Cum a petrecut fiica lui Traian Băsescu

Elena Băsescu a împlinit 41 de ani. Cum a petrecut fiica lui Traian Băsescu
Citeste mai mult despre: Elena Basescu, aniversare, Traian Basescu,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 26 Aprilie 2021
Data actualizare: 26 Aprilie 2021
Elena Băsescu a împlinit 41 de ani în weekend și și-a aniversat ziua de naștere alături de cele trei comori ale sale: Traian Jr., Sofia și Anastasia. 

Mezina fostului președinte Traian Băsescu a postat câteva fotografii cu cele mai importante persoane din viața ei, pe contul de socializare. Elena a suflat în tort alături de copiii ei, iar cei mici i-au adus un buchet uriaș de narcise albe. 

Fiica cea mică a fostului președinte s-a apucat de modă după ce a renunțat la politică. Ea face colecții de haine pentru mame și copii. În ultimii ani, Elena s-a dedicat vieții de familie și își petrece mai tot timpul alături de odraslele sale. 

Mai multe poze în galeria foto de mai jos

Elena Băsescu s-a căsătorit în 2012 cu Bogdan Ionescu. Cei doi au împreună doi copii: Sofia Anais (7 ani) și Traian Jr. (6 ani). Elena și Bogdan au avut parte de o nuntă de basm la Palatul Snagov, însă după patru ani de căsnicie au divorțat. Din relația cu Cătălin Tomată, Elena mai are o fetiță, pe Anastasia, care va împlini 3 ani în iunie. Cei doi s-au despărțit în 2019, după doi ani de relație. 

Fotografii: Facebook/ Instagram Elena Basescu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 

FULLSCREEN
Elena Băsescu a împlinit 41 de ani. Cum a petrecut fiica lui Traian Băsescu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies