Elena Gheorghe, de nerecunoscut într-o filmare de pe Instagram. Cum și-a păcălit fanii de 1 aprilie

Elena Gheorghe, de nerecunoscut într-o filmare de pe Instagram. Cum și-a păcălit fanii de 1 aprilie
Data publicarii: 02 Aprilie 2021
Data actualizare: 02 Iulie 2021
Elena Gheorghe le-a făcut fanilor ei o farsă pe cinste de 1 aprilie. Artista s-a filmat folosind un filtru care i-a “tunat” fața. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și e îndrăgită mai ales pentru frumusețea ei naturală. Însă, recent, artista și-a șocat fanii de pe Instagram cu o apariție neașteptată. Aceasta s-a filmat în timp ce folosea un filtru care a transformat-o complet, fâcându-I pe fani să creadă că a apelat la medicul estetician. “Arăt bine, nu?”, a fost mesajul artistei din dreptul filmării. 

Chiar dacă a fost o păcăleală de 1 aprilie, foarte mulți nu au înțeles că, de fapt, este o glumă, iar unii dintre ei au reacționat negativ în comentarii: “Zici ca ești Brigitte Pastramă, varianta blondă!”, ”Era mult mai bine naturală, fără supărare”, ”Esti total artificială, gen Bianca Drăgușanu, ești frumoasă cum ești, nu are rost să-ți faci artificii!”, ”Doamne, nu cred că ai făcut așa ceva”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Elena Gheorghe s-a arătat foarte dezamăgită de faptul că fanii nu au înțeles că este o glumă, lăsându-le și ea un comentariu la postare: “Am vrut să fac și eu o glumă să mai descrețesc frunți, dar nu credeam că un filtru poate stârni atâta răutate. Sunt dezamagită! Era doar o glumă de 1 APRILIE..

Sursă foto: Instagram Elena Gheorghe
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies