Elena Merișoreanu îi ia apărarea Anamariei Prodan în conflictul cu Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu îi ia apărarea Anamariei Prodan în conflictul cu Laurențiu Reghecampf
Data publicarii: 27 Septembrie 2022
Data actualizare: 28 Septembrie 2022
În timp ce mulți îi iau apărarea lui Laurențiu Reghecampf, Elena Merisoreanu, prietenă o viață cu mama Anamariei Prodan, a vorbit în favoarea acesteia din urmă.

Pentru Impact, vedeta a declarat cu sinceritate:

„Sunt tare tristă, nu vreau să o sun, să-i trimit mesaj, știu prin ce clipe grele trece. L-a iubit și încă îl mai iubește. A fost provocată să aibă acea reacție. O cunosc pe Anamaria de când era mică, am fost colegă cu mama ei. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar cred că se vor împăca, nu mă refer în căsnicie, ci ca părinți, au un copil și-și vor retrage plângerile. Eu i-am cunoscut pe amândoi altfel.

Pe el îl critic pentru că a ridicat mâna asupra ei, asupra unei femei. Reacția pe care ea a avut-o vizavi de partenera lui e justificată, orice femeie ar fi procedat așa.

Eu îi rupeam părul din cap și o terminam. Ei și-au clădit un imperiu. Căsnicia s-a destrămat că stăteau separați, iar el și-a făcut altă relație. Ea a fost cea trădată. Când au băgat divorțul, ea era însărcinată. Am fost criticată groaznic că i-am luat apărarea. Ana din primii ani de liceu a rămas fără tată. S-a apărat și ea cum poate. Fiica mea a vorbit cu ea, e supărată, bulversată, trebuie să plece din țară. Ceea ce s-a întâmplat, cu bătaia, e o mare pată asupra lor.”

Vezi și video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies