Ella Travolta, fata lu’ tata, a împlinit 21 de ani. Fiica lui John Travolta, la prima aniversare fără mama ei

Ella Travolta, fata lu rsquo; tata, a împlinit 21 de ani. Fiica lui John Travolta, la prima aniversare fără mama ei
Ella Travolta și mama ei, Kelly Preston. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Aprilie 2021
Data actualizare: 06 Aprilie 2021
Fiica lui John Travolta amintește atât de mult de mama ei, actrița Kelly Preston. Ella Travolta a împlinit 21 de ani și și-a serbat pentru prima dată ziua fără mama ei.

John Travolta are motive să fie mândru de fiica ei, actrița Ella Travolta. Tânăra a împlinit 21 de ani și primit de la tatăl ei cele mai frumoase cuvinte pe care le poate aștepta un copil de la părintele său.

21 de ani fericiți pentru cea mai frumoasă, bună ființă umană și artistă pe care o cunosc. Tatăl tău te adoră”, a scris actorul de 67 de ani în dreptul unei fotografii cu fiica ei.

Ella Travolta amintește atât e mult de mama ei, Kelly Preston, decedată în iulie 2020 după o lungă luptă cu cancerul de sân.


Într-un mesaj de mulțumire postat pe contul ei de Instagram, Ella Travolta și-a arătat recunoștința pentru miile de mesaje de felicitare pe care le-a primit de ziua ei. În acest clip, tânăra actriță arată cât de mult a moștenit trăsăturile ambilor părinți.

La mulți ani. Este incredibil cât de bine arăți exact ca mama ta și ca tatăl tău în același timp”, a remarcat perfect o admiratoare.

Cine este Ella Travolta

Ella Travolta este cel de-l doilea copil al cuplului John Travolta-Kelly Preston. Tânăra are un frate mai mic, Benjamin, în vârstă de 10 ani. Fratele ei mai mare, Jett, a murit în 2009, la vârsta de 16 ani, în urma unor crize epileptice. 

John Travolta a dezvăluit că acest eveniment din viața sa de familie a fost cel mai îngrozitor din câte a experimentat până acum.

Ella Travolta este actriță și, până acum, a apărut în câteva filme alături de tatăl ei. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Hai să fim super! - Gică Popescu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies