Ellen DeGeneres, 14,3 milioane de dolari pentru o fermă pe care o vânduse mai ieftin în urmă cu 3 ani

Ellen DeGeneres, 14,3 milioane de dolari pentru o fermă pe care o vânduse mai ieftin în urmă cu 3 ani
Ellen DeGeneres. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Mai 2021
Data actualizare: 25 Mai 2021
Nu sunt vremuri pentru cheltuieli necugetate, însă Ellen DeGeneres a ținut morțiș să-și cumpere un domeniu impresionant, pe care l-a mai deținut în trecut. Realizatoarea TV a pierdut o sumă frumușică în urma tranzacției.

Realizatoarea Ellen DeGeneres și-a adăugat în portofoliul de proprietăți o fermă, situată întro zonă luxoasă din California, pe care a mai deținut-o în urmă cu câțiva ani. În 2017, vedeta de televiziune și soția ei, Portia de Rossi, au cumpărat domeniul din Montecino cu 7,2 milioane de dolari. 

Doar un an mai târziu, cele două au decis să renunțe la proprietate, pe care au vândut-o în schimbul a 11 milioane de dolari. Profitul considerabil s-a topit de tot în 2021, când Ellen a cumpărat înapoi proprietatea, pentru 14,3 milioane de dolari, scrie nypost.com.

Domeniul, care are și o fermă de cai, este situat în imediata apropiere a casei impunătoare deținute de Oprah Winfrey. Ellen DeGeneres îi mai are vecini pe Ducii de Sussex, Harry și Meghan, dar și pe actorul Rob Lowe. 

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze cu ferma în GALERIA FOTO de mai jos!

Ferma, care se întinde pe 623 de metri pătrați, are patru camere de dormit și șase băi. Proprietatea mai cuprinde grajduri pentru cai, un apartament de lux, o bucătărie gourmet, o sală de mic dejun, o cramă și o sală de jocuri.

Ellen DeGeneres părăsește emisiunea cu care a făcut carieră

Realizatoarea TV a anunțat în această lună că este ultimul sezon al emisiunii The Ellen DeGeneres Show. După 19 sezoane în care a ridicat audiența mai multor posturi din portofoliul NBC Owned Television Stations, show-ul se va termina în 2022.

Realizatoarea a anunțat că renunță la emisiune pentru că „nu mai este o provocare” pentru ea. 

Când ești o persoană creativă, ai nevoie mereu de provocări. Și oricât de grozav și amuzant este acest show, pentru mine nu mai este o provocare”, a dezvăluit DeGeneres pentru Hollywood Rporter.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Ellen DeGeneres, 14,3 milioane de dolari pentru o fermă pe care o vânduse mai ieftin în urmă cu 3 ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies