Elliot Page, primul interviu după ce a recunoscut că e trans. „Am întrebat-o pe mama dacă pot fi băiat cândva”

Elliot Page, primul interviu după ce a recunoscut că e trans. bdquo;Am întrebat-o pe mama dacă pot fi băiat cândva
Elliot Page joacă în „The Umbrella Academy”. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 16 Martie 2021
Elliot Page e pregătit să se întoarcă la actorie după un an 2020 în care s-a luptat cu demonii interiori. Actorul de 34 de ani a dezvăluit public că e trans, în luna decembrie, luându-și o piatră de pe inimă. 

În primul său interviu de când s-a destăinuit lumii, Elliot Page se declară pregătit să-i ajute și pe alți oameni în procesul de recunoaștere a identității de gen. Actorul din Juno și The Umbrella Academy a vorbit cu revista Time despre cum a trăit ultimele trei luni din viață, dar și despre copilăria sa atipică.

Ceea ce anticipam a fost mult sprijin și iubire, dar și o cantitate mare de ură și transfobie. Cam asta s-a și întâmplat”, dezvăluie actorul în revistă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage


Elliot Page a vorbit și de copilăria sa „ciudată”, pomenind în special de momentul în care s-a simțit pentru prima dată că ar fi trebuit să fie băiat. Avea 9 ani și abia se tunsese scurt. 

M-am simțit ca un băiat. Voiam să fiu băiat. Am și întrebat-o pe mama dacă pot să fiu cândva”, s-a confesat actorul de 34 de ani.

Citește și: Ellen Page, look nou după ce a devenit Elliot Page. „Iubesc faptul că sunt trans și ciudat”

În 2014, Elliot Page, care la acea vreme activa sub numele de Ellen Page, dezvăluia public că e gay. Acela a fost un alt moment de cotitură, dată fiind reticența cu care industria cinematografică privește problema identității de gen și a orientării sexuale. 

În acel moment a început să poarte costume masculine și și-a găsit marea dragoste în persoana coregrafei Emma Porter. În ianuarie 2018 au făcut anunțul că s-au căsătorit, deși evenimentul avusese loc cu un an înainte.

Însă, în ianuarie 2021, Page a deps actele de divorț la Curtea Supremă din Manhattan. Într-o declarație comună, cei doi parteneri au dezvăluit că se despărțiseră încă din vara anului 2020, însă informal. După 3 ani de căsnicie, au decis să rămână doar prieteni.

Acum, Elliot Page spune că vrea să-i ajute pe toți cei care nu au curajul să-și recunoască identitatea de gen.


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.
 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Locul special din care Will Smith mănâncă floricele

FULLSCREEN
Elliot Page, primul interviu după ce a recunoscut că e trans. „Am întrebat-o pe mama dacă pot fi băiat cândva”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies