Elsa Pataky, fotografiată alături de mama sa și unul dintre copii. Cum arată femeia cu origini românești

Elsa Pataky, fotografiată alături de mama sa și unul dintre copii. Cum arată femeia cu origini românești
Data publicarii: 26 Mai 2021
Data actualizare: 26 Mai 2021
Chris Hemsworth și Elsa Pataky se află într-o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional, motiv pentru care cei doi sunt ajutați de părinți pentru îngrijirea copiilor.

În timp ce Chris este implicat în filmările pentru o nouă producție din seria Thor, Elsa se află în plin proces al producției Interceptor, motiv pentru care petrece destul de mult timp la sală, pentru antrenamente specifice.

În urmă cu câteva zile, vedeta a fost surprinsă alături de unul dintre gemeni și de mama sa, Cristina. Îmbrăcate lejer, cele două păreau foarte relaxate, chiar dacă se poate observa că băiatul are mâna imobilizată. 

Într-un interviu acordat pentru Marie Claire, Elsa Pataky (44 de ani) a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, care este de origini din România.

"Mama m-a ajutat mereu în tot ceea ce mi-am dorit să fac. Cel mai bun sfat pe care mi l-a oferit este să lupt pentru tot ce vreau și să nu renunț", a explicat aceasta. 

Elsa Pataky, pe numele întreg Elsa Lafuente Medianu, s-a născut la Madrid, fiind fiica unui biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, și a jurnalistei Cristina Medianu Pataky, cu origini româno-maghiare. 

sursa foto: ProfiMedia/Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies