Emmanuel Macron și soția, surprinși de paparazzi la mare. Președintele Franței a impresionat cu forma sa fizică

Emmanuel Macron și soția, surprinși de paparazzi la mare. Președintele Franței a impresionat cu forma sa fizică
Citeste mai mult despre: Emmanuel Macron, brigitte macron,
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 August 2019
Data actualizare: 28 August 2019
Președintele Franței, Emmanuel Macron, arată ca un adevărat sportiv. Paparazzii au făcut publice câteva fotografii realizate recent, în care Macron pare că se descurcă excelent pe un skijet. 

Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au fost surprinși într-o mini vacanță în apropiere de Fort Bregançon, acolo unde au practicat sporturi nautice. Președintele Franței a impresionat cu forma sa fizică excepțională. Este evident că Macron petrece mult timp în sala de forță, având în vedere că este super tonifiat.

În vârstă de 42 de ani, arătă impecabil. 

Soția sa a preferat să îl admire dintr-o barcă pneumatică.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

Macron a reacționat dur după ce președintele Bolsonaro, al Braziliei, a râs de vârsta și înfățișarea soției sale, Brigitte Macron.

Duminică, Bolsonaro a distribuit o postare a unui suporter al său în care Brigitte Macron (65 de ani) stătea alături de soția președintelui brazilian, Michelle (37 de ani). ”Acum înțelegeți de ce Macron îl persecută pe Bolsonaro?”, a scris suporterul în comentariu.

Președintele Bolsonaro a adăugat. ”Nu-l umiliți pe tipul ăsta, haha”.

La Biarritz, unde s-a discutat despre criza din Amazon, Macron a declarat în cadrul unei conferințe de presă. ”A făcut niște comentarii extraordinar de grosolane despre soția mea”, a spus aceasta. ”Ce pot spune? Este trist. Este trist pentru el, în primul rând, dar și pentru brazilieni.

Cred că femeile din Brazilia au fost șocate să citească așa ceva din partea președintelui lor. Cred că brazilienii, care sunt un popor extraordinar, ar fi rușinați de un astfel de comportament”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies