Erica Fontaine, gimnasta care s-a lăsat de sport și și-a făcut OnlyFans! Cât de sexy pozează pentru fani

Erica Fontaine, gimnasta care s-a lăsat de sport și și-a făcut OnlyFans! Cât de sexy pozează pentru fani
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Aprilie 2022
Data actualizare: 12 Aprilie 2022
Erica Fontaine este o gimnastă cunoscută în SUA. Anul trecut, în vară, americanca s-a lăsat de sport și și-a făcut cont pe OnlyFans. 

Sportiva a profitat de popularitatea pe care o avea pe contul de Instagram, acolo unde fanii erau obișnuiți cu fotografii în ipostaze incendiare. 

Și se pare că nu regretă alegerea! Erica și-a schimbat complet look-ul și o ține dintr-o vacanță în alta. Fosta gimnastă face bani frumoși din OnlyFans, acolo unde fanii plătesc lunar aproximativ 14 dolari pentru a o admira fără haine. 

În descrierea profilului ei, Erica îi invită pe admiratori să-i descopere “latura sălbatică” și îi asigură că “aceasta este singura platformă unde răspund la fiecare mesaj și unde construiesc relații personale cu toți fanii mei”.

Potrivit Daily Star, Erica Fontaine a adunat peste 69.000 de like-uri la cele 248 de postări ale sale de pe platforma destinată adulților. Pe contul de Instagram, bruneta are peste 600.000 de fani. Aici, Erica postează imagini din vacanță și își etalează formele apetisante în ținute super sexy.

În domeniul gimnasticii, tânăra în vârstă de 23 de ani este de trei ori calificată la Jocurile Olimpice de juniori la nivel național.

Potrivit site-urilor de specialitate, averea Ericăi a crescut fulminant în ultima perioadă. Sportiva cu cont pe OnlyFans ar avea în jur de 5 milioane de dolari în conturi. 

Fotografii: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!