Eva Timuș, la cinci ani după ce a impresionat la Românii au talent: a semnat cu Global Records

Eva Timuș, la cinci ani după ce a impresionat la Românii au talent: a semnat cu Global Records
Eva Timuș are 19 ani și e gata să lanseze primele ei piese
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Februarie 2022
Data actualizare: 04 Februarie 2022
Nu împlinise 14 ani când a urcat pe scena show-ului „Românii au talent”, dar a reușit să ajungă în finală. La aproape cinci ani de atunci, Eva Timuș și-a setat planuri mari în carieră odată ce a intrat în familia Global Records.

Eva Timuș (19 ani) este gata pentru marile scene, dupe ce a dat startul unor proiecte muzicale sub „umbrela” Global Records. Tânăra artistă din Republica Moldova lucrează la câteva piese și la un videoclip muzical care să o ducă în topuri.

De la prima ei apariție în România, la show-ul Românii au talent, Eva Timuș a reușit să-și creeze o comunitate uriașă de admiratori: peste 410.000 de urmăritori pe Instagram și peste 300.000 de fani pe TikTok.

Artista și-a schimbat look-ul cu care ne obișnuise și afișează un corp de invidiat.

Eva a devenit cunoscută publicului larg în 2016, când a participat la show-ul The Voice Kids Russia. Un an mai târziu a urcat pe scena Românii au talent cu piesa Beautiful, a Christinei Aguilera, și a uimit-o pe Andra.

 „Mi s-a părut că a venit un înger și ne-a cântat. Îngerul ăsta cântă atât de bine. Ai o voce foarte frumoasă, ai toate atuurile să fii aici și să mergi mai departe, din punctul meu de vedere”, i-a spus Andra.

Adolescenta reușise atunci să ajungă în semifinală, însă voturile publicului nu au fost suficiente pentru a o propulsa în finală. Totuși, jurații au decis să-i acorde un wild card și să-i ofere șansa de a evolua în ultimul act al competiției.

În 2018 a întors un scaun la Vocea României și a intrat în echipa Irinei Rimes. Eva Timuș a evoluat până în semifinală. 

Vezi și VIDEO: Vocea României - sezonul 8: Eva Timuș
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies