EXCLUSIV - 20 de poveşti de Crăciun cu vedetele PRO TV: Paula Herlo despre magia Crăciunului 

EXCLUSIV - 20 de poveşti de Crăciun cu vedetele PRO TV: Paula Herlo despre magia Crăciunului
Data publicarii: 22 Decembrie 2021
Data actualizare: 22 Decembrie 2021
Crăciunul înseamnă îmbraţişări şi "o, vai, nu trebuia", înseamnă râsete şi sărutări cu gust de acadele sau cozonac, înseamnă să vezi magia dintr-o hârtie de împachetat, dintr-un glob sau dintr-un colind.

Crăciunul mai e însă şi...o poveste. Dacă fiecare om ar fi o carte de istorisiri, povestea Crăciunului ar fi unul din capitolele principale. Aşa că noi, sub brad, îţi lăsăm în dar amintirile vedetei tale preferate. Paula Herlo, jurnalista care schimbă lumea reportaj cu reportaj la “România, te iubesc”, a avut parte de sărbători parcă împachetate special de Moş. 

Cadouri speciale, lăsate la uşă de Moşu’

Dacă în filme “Poştaşul sună întotdeauna de 2 ori”, în viaţa reală (pentru că Moş Crăciun e real atunci când crezi) Moşu’ nu are nevoie de sonerie. Pur şi simplu ştii că a trecut pe acolo. Paula îşi aminteşte că:  “La mine aproape devenise tradiţie să deschizi uşa de sărbători şi să găseşti cadourile în prag. Aşa se întâmpla magia. Pur şi simplu deschideai uşa si apăreau.” 


În acest fel a primit Paula un set de oale şi tigai, o papuşă într-un coş, un set de bebeluşi într-o cădiţă (jucărie de care mulţi copii crescuţi în perioada comunisumului îşi amintesc). Cel mai frumos dar a fost însă o papuşă Arădeanca, mare cât fetiţa Paula, ale cărei hainuţe putea la aproape cinci ani chiar să le îmbrace. Plus ca aceasta era jucăria care “ făcea furori pe afară, la alţi copii.”


Colindele copilariei

“Nu mă remarcam ca cea mai tare voce în grup, dar mereu eram la colindat. Şi cu Pluguşorul mergeam. Cel mai amuzant era că, atunci când eram foarte mică şi nu ma pricepeam la bani, fratele meu, fiind puţin mai mare, făcea o împărţeală frăţească rău de tot: mie îmi dădea monedele şi el păstra hârtiile. Şi eu eram foarte mândră că aveam impresia-monedele fiind mai multe şi mai grele, că eu sunt cea cu mai mulţi bani.  Iar frati-meu era foarte mândru că ştia să mă păcălească. “


La cum povesteşte despre primii ani, ai impresia că pentru Paula era mereu Crăciunul: “În copilărie eram foarte veselă. Cântam mereu, mă jucam de dimineaţa până seara, nu conta dacă am sau nu am foarte multe, chiar eram foarte veselă. Aaa, şi mă băteam cu fratele meu, eram, bineînţeles, singurii fraţi din lume care făceau asta, haha.”

Crăciunul astazi, cu magia care merge mai departe

Dacă în copilărie se strângeau 20 de oameni în casa bunicilor de la Buzău, sărbătorile de azi sunt tot despre familie. Unul din cele mai emoţionante momente pentru Paula e cel în care fiica ei i-a spus Moşului, când l-a întâlnit, cel mai sincer „te iubesc”.  “ Cel mai frumos Crăciun ca adult l-am făcut după venirea fiicei mele pe lume, când aveam amândoi copiii acasă. Dacă până atunci mergeam mereu la Arad, la ai mei, după naşterea copiilor, eu şi Cristi ( Cristi Leonte n.a) am decis să râmânem în Bucureşti, să le insuflăm şi lor ideea de acasă. .”


Sărbătorile acasă la Moş Crăciun

Paula Herlo: “Eu am făcut pentru PRO TV transmisii din Laponia, de la Rovaniemi, chiar de la casa lui Moş Crăciun. M-am întâlnit acolo cu Hagi şi copiii lui, care erau pur şi simplu uluiţi. Ei nu prea mai credeau, dar când l-au văzut, şi-au dat seamă că există. A fost fascinant pentru mine să văd bucuria copiilor de acolo.”

Iar voi, nu uitaţi, chiar dacă nu mergeţi acasă la Moşu', vine singur el la voi. AMR...foarte puţin.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE SPECIALE:

FOTO: Arhivă personală
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!