EXCLUSIV Monica Gabor duce o viață de prințesă în America. Este răsfățată din toate punctele de vedere

EXCLUSIV Monica Gabor duce o viață de prințesă în America. Este răsfățată din toate punctele de vedere
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 18 Octombrie 2018
Data actualizare: 18 Octombrie 2018
Am aflat pentru PROTV.RO ce fel de mamă este Monica Gabor pentru fiul iubitului său, celebrul Mr. Pink, dar și despre relația pe care o are cu sora ei, Ramona.

Monica, cum te înțelegi cu băiatul lui Mr.Pink? În poze păreți foarte apropiați și tu o mamă protectoare! Mi-ai spus că weekendurile e musai să le petreceți în familie. Cum vă place să vă distrați împreună?

Suntem foarte apropiați, de distrat ne distrăm oriunde am fi, este foarte iubitor și jucăuș. Ce este musai este să citim împreună o oră pe zi, este la vârsta la care poate învăța iubirea pentru citit. Autorul lui preferat este Dr. Seuss. Îl recomand tuturor mamelor și copiilor. Multe dintre poveștile lui rimează și noi adorăm acest lucru. Pentru distracție mergem destul de des la Universal Studios, în rest acasă, la piscină sau la ocean unde îi place să se lupte cu valurile. 

Ramona, sora ta, s-a mutat recent în America! Vă ajutați una pe cealaltă? Cât timp petreceți împreună? Gătiți românește?

Citește și Monica Gabor, cum n-ați mai văzut-o până acum. E profesoară de engleză în Beverly Hills, iar noi am asistat la cursurile ei

Da, suntem foarte fericite ca ne avem una pe cealaltă aproape. Niciuna dintre noi nu ne putem imagina cum ar fi fost viața fără surori. Suntem foarte apropiate și de sora noastră mai mare, Alina. 

Eu și Ramona ne vedem aproape în fiecare zi după școală, uneori gătim românește dar cel mai important este că pot să vorbesc cu ea de la inimă la inimă în limba română. De cele mai multe ori poți să îți exprimi cel mai clar gândurile și sentimentele în limba maternă.

Ce preparate românești îi plac lui Mister Pink?

Supă de pui, miel la cuptor și cam atât. Am învățat de la el să gătesc mâncare chinezească și știu să prepar ce le place amândurora. În ultima perioadă a gătit el mai mult, nu știu ce s-a întâmplat, poate că se simte inspirat. 

Unde v-ați propus să mergeți în vacanță în această toamnă și în ce formulă?

Rămânem acasă, pentru că oricum acasă e ca și cum am fi în vacanță. Apreciem ce avem și suntem foarte fericiți. Niciodată nu ne facem planuri de vacanță, suntem foarte spontani. Tot ce vrem este ca în vacanță să fim împreună cu Irina și Antony.

Cum te vezi tu peste 10 ani? Tot în America? Cât de evoluată pe plan personal și în carieră? Cu mai mulți copii? Femeie de afaceri?

Peste 10 ani mă văd alături de copiii mei, împlinită pe plan spiritual și mergând în continuare la școală fie pentru a învăța ceva nou, fie pentru a preda.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!