Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, jigniri fără margini la adresa regretatului artist

Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, jigniri fără margini la adresa regretatului artist
Fadi Fawaz și-a schimbat radical părerea despre George Michael în momentul în care a fost exclus din testament. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Aprilie 2021
Data actualizare: 31 Mai 2021
După 5 ani împreună și după ce a lăsat să înțelegă că-l regretă enorm pe George Michael, Fadi Fawaz a lansat un val de injurii la adresa cântărețului. Fostul iubit al artistului i-a șocat pe toți cei care îl cunosc.

Într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram, care greu poate fi reprodus din cauza insultelor și limbajului obscen, Fadi Fawaz (47 de ani) l-a descris pe George Michael drept „o glumă lipsită de valoare”. Hairstylistul de origine libaneză l-a atacat dur pe fostul său partener, care a decedat în 25 decembrie 2016.

George Michael, nu vei primi niciodată fotografiile, George Michael, pentru că ești un mizerabil și nu voi da importanță fotografiilor tale. Deloc. Și nu le voi șterge niciodată. Ești un nenorocit, un expirat. Ești un nenorocit, îți amintești? Îți amintești că doar și-au bătut joc de numele tău. Ce te-a făcut să crezi că fotografiile tale sunt importante?”, a tunat Fadi Fawaz, conform The Sun.

Fanii nu știu despre ce fotografii este vorba, însă sunt la curent cu marea frustrare a fostului iubit al lui George Michael. Fadi Fawaz a luat foc când a auzit că starul nu i-a lăsat niciun cent după moarte și că toată averea sa, de circa 100 de milioane de euro, a fost împărțită celor două surori ale cântărețului, părinților și câtorva prieteni apropiați.

Citește și: Sora lui George Michael a murit, la exact trei ani de la decesul artistului

Mai mult, Fawaz a fost dat afară din casa artistului, în care locuia fără acceptul familiei. De atunci, el a început un război cu moștenitorii lui George Michael. În iulie 2019, a fost arestat după ce a spart mai multe geamuri în casa din Londra a artistului, iar în august 2020 a fost reținut după ce a distrus, cu ciocanul, mai multe mașini parcate pe stradă (foto jos).

În martie 2021, Fawaz a fost amendat cu 800 de lire, după ce a spart geamul unui salon de înfrumusețare din Londra.

George Michael a murit în prima zi de Crăciun

Starul englez s-a stins din viață la 53 de ani, în prima zi de Crăciun a anului 2016, în patul său de acasă. Trupul său a fost descoperit chiar de Fadi Fawaz, care a declarat că a încercat circa o oră să-l resusciteze. 

Raportul legiștilor, eliberat abia în martie 2017, a indicat o cardiomiopatie dilatativă drept cauză a morții. Boala e cauzată de o slăbire a mușchiului inimii.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, jigniri fără margini la adresa regretatului artistVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies