Fanii Adelinei Pestrițu vor să facă o petiție: „Să se înlocuiască în DEX”

Fanii Adelinei Pestrițu vor să facă o petiție: bdquo;Să se înlocuiască în DEX
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 10 Februarie 2020
Este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase vedete din țara noastră, însă, mai presus de acest lucru, Adelina Pestrițu este considerată influencerul numărul 1 din România.

Cu mii de fotografii postate pe Instagram și milioane de fani pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu a fost surprinsă plăcut de internauți în urmă cu doar câteva zile.

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care dorea să le arate fanilor că are un ochi verde deschis și unul aproape căprui, însă aceștia nu au văzut inițial diferența. „Am pus poza asta pentru că este cea mai reprezentativă pentru diferența de culoare a ochilor mei. Încă de când eram mică mi se întamplă asta și în special în vreme de iarnă”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul fotografiei.

Unul dintre fani a reacționat imediat, însă comentariul său nu a avut nicio legătură cu ochii vedetei. „Petiție: să se înlocuiască în DEX cuvântul «frumoasă» cu «Adelina Pestrițu»”, a scris acesta, iar Adelina Pestrițu i-a răspuns imediat: „Ce drăguț, mulțumesc”.

foto: Instagram Adelina Pestrițu

Vezi și: Adelina Pestrițu, experiență unică în America

FULLSCREEN
Fanii Adelinei Pestrițu vor să facă o petiție: „Să se înlocuiască în DEX”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO