“Fară machiaj ești mult mai tinerică”. Imaginea cu care Adelina Pestrițu și-a uimit fanele

Fară machiaj ești mult mai tinerică . Imaginea cu care Adelina Pestrițu și-a uimit fanele
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, fara machiaj,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Octombrie 2019
Data actualizare: 21 Octombrie 2019
Puține vedete au curajul să posteze imagini ele nemachiate, însă Adelina Pestrițu se mândrește cu felul în care arată fară niciun pic de machiaj.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare nemachiată, iar fanii au fost uimiți de cât de bine arată vedeta lor preferată. Cu tenul strălucitor, cu o fundă neagră în cap și îmbrăcată într-un furou din satin alb, Adelina arată impecabil.

Admiratoarele sale i-au făcut sute de complimente, iar multe i-au spus că îi stă mai bine fară make up. “Fară machiaj ești mult mai tinerică”, i-a spus una dintre fanele sale. 

Desigur, au fost și comentarii negative: Cred și eu, cu toate filerele pe care la faci și operațiile estetice care le ai, normal să arați “perfect”, i-a spus cineva.

Adelina Pestrițu este o adevărată influencerita pe Instagram. Aceasta a vorbit, nu cu mult timp în urmă, despre cât câștigă din ipostaza de anteprenor.

”Se câștigă foarte bine din viața de antreprenor. Mie așa îmi place să îi spun. Știu că se folosește foarte des termenul de influencer, dar mi se pare că ceea ce profesez eu se duce mai mult înspre termenul de antreprenor. 

Se câștigă foarte bine, poți să ai o viață liniștită. Din punct de vedere financiar, poți susține o viață mai mult decât decentă. Îți poți pune economii deoparte, poți să-ți permiți să plătești o rată, să-ți cumperi ceea ce-ți dorești”, a povestit Adelina în emisiunea online a Cristinei Sisicanu.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că de mare ajutor, în această afaceri, îi este partenerul său de viață. ”L-am terorizat pe Virgil. La început, nu realiza care este mersul lucrurilor. La început, ieși din casă, fă-mi 300 de poze, nu-mi plac, trântești telefonul, iar mai faci 400 de poze, nici astea nu-mi plac, stai așa, că nu e bună lumina, nu e bun unghiul, se vede un coș de gunoi în spate.. Sunt tot felul de lucruri care pot apărea într-o poză făcută de cineva care nu este neapărat la nivelul de profesionist. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies