Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o tânără încântătoare. Cât de mult a crescut Violeta și cu cine seamănă

Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o tânără încântătoare. Cât de mult a crescut Violeta și cu cine seamănă
Data publicarii: 17 Mai 2021
Data actualizare: 17 Iulie 2021
Fiica Andreei Marin a împlinit 14 ani în decembrie, iar pe zi ce trece se transformă într-o tânără încântătoare. 

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin a postat două fotografii cu Violeta, din care se poate observa cât de mult a crescut aceasta, dar și faptul că a moștenit calități fizice de la ambii părinți.

Îmbrăcată într-un top alb și cu blugi, cu părul desfăcut, Violeta este extem de frumoasă, iar fanii vedetei nu au întârziat să aprecieze felul în care arată tânăra. 

"Superbă, minunată, perfectă", "Minunată la fel ca mama ei", "Minune de fată" sunt doar câteva dintre mesajele primite la cele două imagini. 

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica sa, mărturisind că este foarte mândră de ea. 

”Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”. 

sursa foto: Instagram Andreea Marin 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies