Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret! Riley Keough a dezvăluit totul la ceremonia de înmormântare

Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret! Riley Keough a dezvăluit totul la ceremonia de înmormântare
Data publicarii: 23 Ianuarie 2023
Data actualizare: 23 Ianuarie 2023
Lisa Marie Presley a fost înmormântată duminică, iar la ceremonie s-a aflat că fiica sa, Riley Keough, a devenit mamă pentru prima oară! Iată cum s-a dat de gol soțul său, Ben Smith-Petersen, în timpul discursului ținut pentru regretata cântăreață!

Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, și-a ascuns sarcina până recent, când soțul său a făcut marele anunț. Totul s-a întâmplat în cadrul ceremoniei de înmormântare a regretatei cântărețe, în timp ce citea o scrisoare în numele soției sale.

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în viață. Sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu, în felul în care i-ai iubit pe fratele și surorile mele.

Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura rebelă, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”, au fost cuvintele rostite de Ben Smith-Petersen, în numele soției sale, Riley Keough. 

Nici fiica Lisei Marie și nici partenerul său de viață nu au oferit detalii cu privire la noul membru al familie. 

Ceremonia a avut loc la moșia lui Elvis Presley, în Memphis, Tennessee, acolo unde prietenii și rudele s-au strâns pentru a plânge moartea unicului copil al starului rock.

Lisa Marie Presley s-a stins din viață pe data de 12 ianuarie 2023, la 54 de ani, după ce s-a internat în spital pentru o urgență medicală. Înainte de tragedie, fiica lui Elvis Presley a fost prezentă la Globurile de Aur.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!