Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Elena e copia brunetă a mamei sale

Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Elena e copia brunetă a mamei sale
Citeste mai mult despre: Loradana Groza, Elena Boncea,
Autor: Doina Goanta
Data: 16 Iulie 2020
Loredana Groza se mândrește cu fiica sa, Elena, de câte ori are ocazia. De data aceasta, artista a felicitat-o cu ocazia împlinirii a 22 de ani.

“Orice mamă se mândrește cu puiul ei, dar pe bune cum aș putea să nu fiu??”, scria, mai demult, Loredana pe Instagram, în dreptul unei poze cu fiica sa. 

Elena Boncea este copia artistei, însă varianta brunetă și, deocamdată, mai puțin îndrăzneață din punct de vedere vestimentar. Tânăra este discretă și nu face paradă de ținute sexy pe site-urile de socializare.

Sursa foto: INSTAGRAM

“Puiul meu, sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mama! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele!”, i-a urat cântăreața fiicei sale pe Instagram.

Foto: captură din filmuletul postat de Loredana pe Instagram

Elena a primit de ziua ei un tort-surpriză, imprimat cu chipul cântărețului ei preferat – Harry Styles. Elena a făcut o pasiune pentru chipeșul Harry Styles, pe care nu și-o ascunde.

Loredana își ferește însă fiica de “pericolul” social media: tânăra are contul de Instagram privat. Cântăreața a vorbit despre felul în care fanii ei o percep prin primsa postărilor sexy de pe rețelele de socializare:

“Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când eșți pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana.

“Nu există femeie care să nu fie frumoasă, doar că nu avem încredere în frumusețea noastră. Fiecare frumusețe e specială, iar dacă găsești acel atu care te face specială, cred că ești imbatabilă. Iar când eșți imbatabilă ai succes și când ești la serviciu și acasă, și la cratiță și în alte zone... întunecate”, spune Loredana.

FULLSCREEN
Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani. Elena e copia brunetă a mamei sale
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO