Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj pentru supereroul ei: „Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă”

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj pentru supereroul ei: bdquo;Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă
Ioana și Ion Dichiseanu în octombrie 2020, de ziua actorului. FOTO: Ioana Dichiseanu Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Februarie 2021
Ion Dichiseanu (87 de ani) este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce la sfârșitul anului trecut a acuzat o pneumonie severă. Actorul se bucură de suportul fiicei lui, Ioana, care postează constant mesaje de încurajare pentru tatăl ei.

Ioana Dichiseanu (30 de ani) l-a asemuit pe tatăl ei cu un supererou după ce a văzut cum luptă cu boala. Ion Dichiseanu este internat la Spitalul Floreasca, după ce anul trecut a acuzat o pneumonie severă. Conform Stirileprotv.ro, medicii i-ar mai fi depistat o insuficiență renală și o tumoră.

Citește și

Știu că în viziunea multora, supereroii poartă costume, pelerine, zboară și au super puteri. În viziunea mea așa arată un supererou. Supereroul meu! Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă!”, a scris Ioana pe Facebook în dreptul unei fotografii din copilăria ei.

Stiu ca in viziunea multora , supereroii poarta costume , pelerine, zboara si au super puteri. In viziunea mea asa arata...

Publicată de Ioana Dichiseanu pe Marţi, 16 februarie 2021

Sute de oameni i-au transmis mesaje de îmbărbătare și și-au arătat atașamentul față de omul și actorul Ion Dichiseanu.

La începutul lunii ianuarie, actorul a fost externat și a dat detalii despre starea sa de sănătate în emisiunea La Măruță

Însă, la nici o lună mai târziu, Ioana Dichiseanu a anunțat pe rețeaua socială că tatăl ei trece printr-o nouă cumpănă, care nu are nicio legătură cu Covid-19.

Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută”, a scris tânăra pe Facebook.

La 20 octombrie 2020, Ion Dichiseanu a împlinit 87 de ani și a făcut un selfie cu fiica lui. Fotografia a fost postată pe contul de Facebook al Ioanei și a fost apreciată de peste 2.500 de persoane. 

Fotografii: Agerpres/Ioana Dichiseanu Facebook

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole: „Eu sunt noul prezentator, gata?”

FULLSCREEN
Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj pentru supereroul ei: „Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies