Fiica lui Paul Walker este o tânără superbă. Cum arată la 20 de ani Meadow și cât de bine îi seamănă tatălui ei

Fiica lui Paul Walker este o tânără superbă. Cum arată la 20 de ani Meadow și cât de bine îi seamănă tatălui ei
Citeste mai mult despre: fiica lui Paul Walker, Meadow,
Autor: Redactia
Data publicarii: 20 Iunie 2019
Data actualizare: 20 Iunie 2019
În noiembrie 2013, actorul din Fast and Furious și-a pierdut viața într-un accident de mașina. 

Fiica lui Paul Walker avea atunci doar 15 ani. 

Meadow avea o relație foarte apropiată cu tatăl ei, așa că după moartea acestuia i-a scris o scrisoare care s-a viralizat rapid și a îndurerat o lume întreagă. 


"Tu m-ai învățat să merg, să zambesc și să nu renunț niciodată. L-am iubit înainte să știu ce înseamnă dragostea. El a fost eroul meu. Va ramane mereu în inima mea. Ochii îmi sunt plini de lacrimi în timp ce scriu asta. Te-ai dus, dar nu te voi uita niciodată!",
scria Meadow Walker. 


GALERIE FOTO 

Și mama actorului a vorbit despre relația specială pe care Paul Walker a avut-o cu fiica lui

 ,,La un moment dat Meadow a trebuit să meargă la un bal organizat de școală. Paul a ajutat-o să se pregătească, apoi l-a ajutat pe băiatul care o însoțea să își aranjeze butoniera. I-a condus acolo cu mașina lui.

Era un tată foarte mândru și voia ca fiica lui să fie fericită. A fost un moment atât de drăguț. […] În dimineața în care a murit, Paul și Meadow au luat micul dejun împreună, după care au venit în vizită la noi… […]

Meadow era lumea lui Paul. Niciun părinte nu și-a iubit copilul mai mult decât a iubit-o Paul pe ea...”, a povestit mama lui Paul Walker. 

 

Actorul din Fast and Furious a murit în 2013. Presa a scris că mașina în care se afla  Paul Walker (40 de ani) a explodat după ce a intrat într-un copac. Raportul poliției a arătat că, din cauza arsurilor, corpul său a fost de nerecunoscut în momentul când a fost prelevat de medicii legiști.

Alături de el se mai afla prietenul său, fostul pilot de curse Roger Rodas. Ambii au murit pe loc, în urma impactului violent.

 Vezi cum arată Meadow Walker în GALERIA FOTO 


Vezi și:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies