Fiica lui Pele, reacție dură după ce s-a spus că legendarul campion ar fi pe moarte: „Ne-am săturat”

Fiica lui Pele, reacție dură după ce s-a spus că legendarul campion ar fi pe moarte: Ne-am săturat
Citeste mai mult despre: Pele, Kely Nascimento,
Data publicarii: 07 Decembrie 2022
Data actualizare: 07 Decembrie 2022
Pele, fostul mare fotbalist brazilian care a cucerit trei Cupe Mondiale, se află sub atenta supraveghere a medicilor. De când a fost internat și până de curând s-a scris că se află în stare gravă, dar una dintre fiicele acestuia, Kely Nascimento, a eliminat zvonurile cu utima declarație.

În septembrie 2021, Pele a fost operat pentru o tumoare la colon, iar de atunci a rămas sub supraveghere medicală. De curând, în presa internațională au apărut mai multe informații conform cărora acesta s-ar afla în stare gravă la spital, dar fiica lui a ieșit în fața și a dezmințit zvonurile.

„Ne-am săturat să primim condoleanțe.Atâta timp cât este aici și respiră, tratamentul funcționează foarte bine. Nu mai spuneți că se află într-o stare terminală, ci este în îngrijiri paliative. Credeți-ne, nu e așa”, a fost mesajul transmis de Kely Nascimento, potrivit digisport.ro.

Cum se simte acum legendarul campion

În urmă cu doar câteva zile, medicii de la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo, acolo unde este internat, au declarat că starea sa este stabilă, dar și că organismul său răspunde bine tratamentelor pentru infecția respiratorie de care suferă.

„E bolnav, e bătrân, dar în acest moment este tratat pentru o infecţie respiratorie, iar când se va face bine va reveni acasă. Nu spune la revedere acum la spital”, a mai spus Kely Nascimento.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!