Fiica Monicăi Bellucci este de o frumusețe ireală! Deva Cassel a pozat pe coperta Vogue la 16 ani

Fiica Monicăi Bellucci este de o frumusețe ireală! Deva Cassel a pozat pe coperta Vogue la 16 ani
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Iulie 2021
Data actualizare: 24 Iulie 2021
La 56 de ani, Monica Belluci rămâne una dintre cele mai frumoase actrițe din lume. Italianca are două fiice: Deva (16 ani) și Leonie (11 ani), iar cea mare îi calcă deja pe urme și s-a lansat în lumea modellingului. 

Monica Belluci și Vincent Cassel s-au iubit vreme de 18 ani, dintre care 14 au fost căsătoriți cu acte. Cei doi actori au divorțat în 2013, iar cele două fete ale cuplului au rămas în grija mamei. 

Dacă Monica s-a lansat în modă la 19 ani, fiica sa cea mare a fost mult mai precoce. Deva Cassel cochetează cu modellingul încă de la 15 ani, când a început să pozeze pentru mai multe branduri celebre, printre care și Dolce&Gabbana. 

Recent, fiica Monicăi Belluci a apărut pe coperta revistei Vogue alături de mama ei. Mândră, actrița a postat pe Instagram câteva fotografii de la ședința foto. 

Cele două seamănă izbitor, iar internauții n-au mai contenit cu laudele.

“Ești superbă, Monica! Fata are fața ta!”, “Două frumuseți”, “Arată exact ca Monica!”, “Parcă sunteți gemene!”, “Ești copia Monicăi”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor. 


La 16 ani, Deva Cassel are agenda plină. Zilele trecute, adolescenta a fost fotografiată în Portofino, acolo unde a filmat o reclamă pentru un parfum Dolce&Gabbana, scrie Daily Mail. Deva a atras toate privirile în jur cu chipul ei angelic. Fata Monicăi a purtat o rochie scurtă, înflorată și a fost toată numai un zâmbet.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Vezi și VIDEO: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies