Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o domnișoară cochetă. Irina a moștenit trăsături de model 

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o domnișoară cochetă. Irina a moștenit trăsături de model
Citeste mai mult despre: Monica Gabor, Irinel Columbeanu, model, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Aprilie 2021
Data actualizare: 20 Martie 2022
Acum doi ani, Irina Columbeanu a decis să locuiască împreună cu mama sa, Monica Gabor, în Statele Unite. În cea mai recentă imagine cu adolescenta, se poate observa cât de bine seamănă cele două. 

Monica Gabor se mândrește cu fiica ei, în vârstă de 14 ani, care îi pășește pe urme. Din cea mai recentă imagine, postată de Monica pe Instagram, se poate observa că Irina s-a transformat într-o domnișoară cochetă, moștenind cele mai frumoase trăsături de la mama sa. Fetița are o siluetă de balerină, picioare lungi și drepte, dar și un chip atrăgător. 

 

”Sunt binecuvântată să-ți fiu mamă”, a scris Monica Gabor în dreptul pozei, care a primit, în câteva ore, zeci de comentarii de apreciere. 

”Fetele mele preferate. Vă iubesc”,
a scris sora Monicăi, Ramona Gabor. ”A crescut frumos”, ”Sunteți atât de minunate!”, ”Uuau...superbe fete...ce mare s-a făcut Irina!”, au fost alte comentarii ale urmăritorilor. 

Se pare că cele două s-au fotografiat în incinta casei lor din Malibu, California, unde modelul locuiește împreună cu iubitul ei, Mr. Pink, și fiul acestuia dintr-o relație anterioară. La sfârșitul lunii martie, Monica a publicat și o fotografie cu Anthony. 

Citește și: Monica Gabor, mămică model pentru fiul iubitului chinez! Ce mare s-a făcut Anthony

Sursă foto: Instagram/ monicagabor888


Vezi și:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies