Filmările "Românii au talent" sunt în toi! Ținutele provocatoare pe care Andra le poartă în platoul emisiunii 

Filmările Românii au talent sunt în toi! Ținutele provocatoare pe care Andra le poartă în platoul emisiunii
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 27 Octombrie 2021
Filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Românii au talent sunt în plină desfășurare. Anul acesta componența juriului este schimbată, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete fiind cei care au luat locul Alexandrei Dinu și lui Florin Călinescu. Se anunță un sezon plin de emoție și surprize, iar atmosfera de la filmări este una plină de energie!

Românii au talent va reveni pe micile ecrane în curând, iar filmările pentru cel de-al 12-lea sezon sunt în toi. Andra și Andi Moisescu vor împărți pupitrul juraților cu doi colegi noi, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Ambii sunt entuziasmați datorită provocării reprezentate de participarea la emisiune și sunt nerăbdători să îi cunoască pe îndrăzneții concurenți. 

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a declarat Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie. 

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte". 

Atmosfera de la filmări este una plină de energie și prietenoasă, judecând după clipurile video și fotografiile pe care jurații le împrtășesc pe paginile persoanle ale conturilor de socializare.

Andra se remarcă nu doar prin zâmbetul molipsitor, ci și prin ținutele îndrăznețe pe care le poartă. Recent, în una dintre zilele de filmări, a optat pentru pentru un corset alb și o jachetă de piele. Așa cum ne-a obișnuit, machiajul pe care l-a purtat este unul minimal, pesemne că artista este adepta frumuseții naturale. 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies