Filosofia de viață a Anamariei Prodan: "Într-o dimineață s-a trezit altfel! În această zi i s-a schimbat viața"

Filosofia de viață a Anamariei Prodan:  Într-o dimineață s-a trezit altfel! În această zi i s-a schimbat viața
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, fotografii, Instagram,
Data: 14 Iulie 2019
De la apariția imaginilor în care Anamaria Prodan îl plesnește pe antrenorul Dan Alexa, toată presa vuiește în legătură cu motivele pe care impresara ar fi putut să le aibă.

În condițiile în care Anamaria s-a arătat mai pătimașă decât prevede legea și a încălcat câteva reguli de bază, toată lumea s-ar fi așteptat la un cartonaș galben. Mai ales că scena s-a petrecut sub ochii arbitrului George Gaman, care însă nu a avut nicio reacție. 


Dovada clara ca avem nevoie de VAR! :) Surpriza: Cine a asistat la bataia dintre Ana Maria Prodan si Dan Alexa pe [http://www.sport.ro%3c/a]www.sport.ro

Nu se știe exact ce anume a provocat o astfel de situație, cert e că Anamaria își asumă, cel puțin în ultima perioadă un stil de viață nonconformist, în care își dă voie să trăiască, să se îmbrace (sau să se dezbrace) cum vrea și aparent și să reacționeze cum simte.
 
O postare de pe Instagram-ul vedetei e relevantă:
 
“Într-o dimineață s-a trezit altfel!Se sfărșise cu eforturile ei de a înțelege cine era cu ea și cine era împotriva ei și cine nu avea curajul să aleagă o tabără din cele două. Se sfărșise cu tot ce nu îi aducea liniște. A realizat că opiniile altora nu valorau niciun ban, că validarea e doar pentru parcare și că loialitatea nu e un cuvânt, ci un stil de viață. În această zi i s-a schimbat viața.Dar nu datorită unui bărbat sau a unui loc de muncă, dar pentru că viața e prea scurtă ca să lași cheia fericirii tale în mâna altuia.

Într-o altă postare, tot de pe Instagram, Anamaria arată o altă idee despre viață pe care se presupune că și-a însușit-o:

"Există două lucruri care te fac diferit: să rămâi demn când nu ai nimic și să rămâi om când ai totul."
 

Imaginile conflictului cu Dan Alexa, despre care acum mulți cred că i-ar fi iubit Anei,  repun pe tapet vechile discuții legate și de o furtună în cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.  Impresara a vorbit însă de curând într-un interviu despre această situație. Puteți vedea declarațiile ei pe PRO TV PLUS:

FOTO: INSTAGRAM
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO