Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani. Cum arată Patrick Borcea

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani. Cum arată Patrick Borcea
Cristi Borcea are trei copii cu actuala soție, Valentina Pelinel
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Decembrie 2019
Fostul finanțator al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a fost marele absent al petrecerii de marți seară, la care fiul său cel mare, Patrick, a fost eroul principal.

Patrick Borcea a împlinit 22 de ani și a fost sărbătorit de mama lui și de prieteni într-un cadru restrâns. Mihaela Borcea i-a făcut tort și i-a strâns laolată pe cei apropiați băiatului ei. 

Fosta soție a lui Cristi Borcea i-a făcut o urare plină de emoție fiului ei, pe care a distribuit-o pe Instagram. 

„Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină iubitul meu fiu-PATRICK-CRISTIAN!! La Mulți Ani dragul meu. Îți doresc din suflet Viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Sănatatea - căci ai fost un copil sănătos. Iubirea - pentru că știu că ești capabil să iubești și să fii iubit și Optimismul de care ai dat dovadă în toți acești ani!! Încă o dată La mulți ani Patrick!! Te iubesc mult!!”, a scris Mihaela Borcea.

Patrick Borcea s-a fotografiat alături de o fată despre care tabloidele susțin că e iubita lui, o tânără cu care s-a afișat în primăvara acestui an.

Fiul cel mare al lui Borcea îi calcă pe umeri acestuia în afaceri. El se ocupă și de două business-uri transmise de tatăl lui, un local în cartierul bucureștean Crângași și un hotel din Timișoara. 

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, iar cei mai mici dintre ei sunt cei pe care i-a făcut cu cea de-a treia soție, Valentina Pelinel. Cei doi au împreună două fete gemene, Indira și Rania, și un băiat pe nume Milan.

Fotografii: @mihaelamarianaborcea

Vezi și VIDEO: Channing Tatum și Jenna Dewan sunt oficial despărțiți

FULLSCREEN
Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani. Ce mesaj i-a trasmis mama lui
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO