Fiul lui Robin Williams, dezvăluiri dureroase, la 5 ani de la moartea tatălui său

Fiul lui Robin Williams, dezvăluiri dureroase, la 5 ani de la moartea tatălui său
Citeste mai mult despre: Robin Williams, Zak Williams,
Data: 23 Iulie 2019
Pe 21 iulie, Robin Williams ar fi împlinit 68 de ani.  La 5 ani de la moartea tatălui său, Zak Williams a vorbit deschis în cadrul emisiunii “Good Morning Britain” despre momentele în care i-a fost alături acestuia și despre cum s-a luptat Robin Williams pentru a-și păstra psihicul sănătos.

A fost devastator să văd pe cineva că suferă așa. În calitate de membru al familiei și de copil, faci tot ce îți stă în putință să ajuți și să ușurezi ceea ce părea a fi o durere interioară enormă”, a spus despre actor, care s-a sinucis în august 2014 la vârsta de 63 de ani.

Au existat momente în care se simțea neputința din partea mea, nu știam ce aș putea face sau cum aș putea fi cel mai  bun sprijin pentru el”, a adăugat psihologul său.

Câștigător al premiului Oscar, Williams a suferit în tăcere, familia neștiind despre durerea cu care acesta s-a confruntat atâția ani. 

Pentru persoanele care îi erau apropiate, cu toții l-am iubit și ne-a fost foarte greu deoarece abia vorbea despre problemele sale personale și despre durerea cu care se confrunta. Și am realizat acest lucru prea târziu.”, a declarat Zak. 

Zak, care la rândul lui a devenit tată în luna mai, a mai spus că cea mai dificilă parte a fost când îl privea pe tatăl său performând pentru fanii săi. 

Mi se rupea inima deoarece continua să iasă și să împărtășească simțul umorului cu întreaga lume. Chiar dacă suferea și se chinuia, a continuat să performeze. Îl admir și l-am iubit foarte mult, de aceea mi-a fost foarte greu să vorbesc despre el.”, a spus Zak

Zelda Williams, sora lui Zak, a vorbit deschis pe rețelele de socializare despre cum s-a confruntat cu moartea tatălui său. 

Toți cei care au pierdut pe cineva drag cunosc durerea provocată de anumite aniversări, momente în care toate amintirile te răscolesc, indiferent de cât de mult încerci să le eviți.

Dacă vreți să faceți ceva în onoarea lui, alăturați-vă echipei de voluntari din orașul tău, sau documentează-te despre cum să le oferi azil celor fără locuință. Numește unul după numele lui. Ar fi iubit asta.”, a spus actrița, menționând câteva organizații.

Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy

 

FULLSCREEN
Fiul lui Robin Williams, dezvăluiri dureroase, la 5 ani de la moartea tatălui său
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO