Fosta nevastă a lui Eminem a încercat să se sinucidă. Care e starea lui Kimberly Scott

Fosta nevastă a lui Eminem a încercat să se sinucidă. Care e starea lui Kimberly Scott
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 August 2021
Data actualizare: 11 August 2021
Femeia despre care Eminem a scris melodii întregi la începutul carierei sale a încercat să se sinucidă. Este vorba despre Kimberly Scott, fosta nevastă a rapperului. 

Potrivit TMZ, Kim Scott a fost spitalizată de urgență la sfârșitul lunii iulie. Polițiștii și medicii au ajuns la locuința femeii de 46 de ani din Michigan, după un apel la numărul de urgență.

Kimberly, care avea mai multe tăieturi la picioare, a fost violentă cu medicii care încercau s-o stabilizeze, scrie sursa citată mai sus. 

Medicii au reușit s-o ducă la spital, acolo unde a fost supusă unei evaluări medicale și psihologice. În prezent, Kimberly se află acasă și se recuperează. 

Kimberly nu e la prima tentativă de sinucidere

Fosta nevastă a lui Eminem a încercat să se sinucidă și în iulie 2000. Atunci, mama lui Hailie și-a tăiat venele la un concert după ce l-a auzit auzit pe Eminem cântând piesa “Kim”. Femeia a vrut să-și ia viața și după ce și-a pierdut sora într-un accident de mașină. Kimberly a avut numeroase probleme cu legea și a fost arestată de mai multe ori pentru conducere fără permis și posesie de droguri. 

Eminem a cunoscut-o pe Kim la o petrecere, pe când el avea 15 ani și ea 13 ani. Cei doi s-au căsătorit în 1999, însă au divorțat doi ani mai târziu. S-au recăsătorit în 2006, ca trei luni mai târziu să semneze din nou actele de divorț. 

Cei doi au împreună o fiică biologică, pe Hailie, în vârstă de 25 de ani. Eminem a adoptat-o și pe Whitney, fiica lui Kim dintr-o altă relație. După moartea surorii sale, Kim și Eminem au adoptat-o și pe Alana, fiica lui Dawn.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!