Fosta soție a lui Cristi Borcea, într-o relație cu un alt bărbat. Cum arată cel care a cucerit-o pe Alina Vidican

Fosta soție a lui Cristi Borcea, într-o relație cu un alt bărbat. Cum arată cel care a cucerit-o pe Alina Vidican
Data publicarii: 06 Mai 2021
Data actualizare: 09 Mai 2021
Alina Vidican a fost o prezență discretă după divorțul de Cristi Borcea și mutarea în Statele Unite.

Frumoasa brunetă s-a mutat în America alături de cei doi copii, unde se ocupă de mai multe afaceri, inclusiv de administrarea unui restaurant. 

Mama Alinei este destul de activă pe rețelele de socializare, iar de curând a postat pe contul de Facebook două fotografii în care apare fiica sa, alături de bărbatul cu care are o relație. 
 

Cavallino Ferrari, Palm Beach Fl. Totdeauna bucuroasa sa fiu martor la fericirea copiilor mei!

Publicată de Mariana Vidican pe Vineri, 30 aprilie 2021

”Totdeauna bucuroasă să fiu martor la fericirea copiilor mei!”, a scris Mariana Vidican, în dreptul imaginilor în care se poate observa că tânăra se află într-un moment fericit al vieții sale. 

Alina Vidican a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru, și o fetiță, botezată Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

sursa foto: Facebook 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies